Ulje Crnog Kima Forum i pitanja

Ulje crnog kima forum i nije u stvari puni forum.

Ulje crnog kima forum
Postavite pitanja i cekajte odgovor.

Vodjenje foruma na nasem web sajtu o eserihija koli infekcijama pokazalo se poprilicno neprakticno i komplikovano za vecimu posjetioca. Da bi smo izbjegli obavezne registracije koje ove vrste foruma iziskuju i mnogobrojene procedure da bi se postavilo obicno pitanje, odlucili smo da “Ulje crnog kima forum” ostavimo samo kao sekciju u kojoj mozete postaviti pitanje i dobiti odgovor bez previse komplikacija.

Ako imate pitanje u vezi ulja crnog kima, ili ako imate savjet ili informaciju o crnom kimu koju nismo vec objavili, napisite je u prazno polje ispod. Ulje crnog kima forum je otvoren za sve posjetioce.

Postavljanje linkova koji nemaju veze sa crnim kimom i uljem nije dozvoljeno i svi takvi komentari bit ce obrisani.

9 thoughts on “Ulje Crnog Kima Forum i pitanja”

 1. Postovani Vedrane,
  da li ulje crnog kima mogu uzimati trudnice?
  Ja sam u cetvrtom mesecu trudnoce i imam blaze alergije,glavobolje i u svakom slucaju i bez navedenih problema vrlo rado bih koristila ovo ulje.
  Postoje razlicita misljenja o tome da li se sme konzumirati u trudnoci,pa bih vas zamolila i da mi naglasite eventualne nus pojave ukoliko ih ima.

  Inace ga dajem svojoj 3 godisnjoj cerkici vec par meseci, 3 kafene kasicice dnevno u kad je prehladjena ili jednu kk kad je zdrava.

  Hvala unapred na odgovoru!
  Zorica

 2. Postovanje,
  Namjeravam poceti sa koristenjem ulja crnog kima, vec pijem kapsule Omega 3-riblje ulje (2x/dnevno), pa me zanima kako Omega 3 i crni kim idu zajedno tj. kako se jedno i drugo konzumira?
  Hvala na odgovoru!
  Adriana

 3. Poštovanje,
  Dosta sam pročitala tekstova o učincima ulja crnog kima, međutim nigdje nisam naišla na to kakav je učinak ulja crnog kima na ljude koji imaju ugrađen stent u krvnim žilama. Molila bih Vaš odgovor na to pitanje, dali ljudi kojima je ugrađen stent
  mogu konzumirati ulje crnog kima?
  Zahvaljujem!
  marija

 4. Poštovanji, imam hipertireozu, pijem ulje crnog kima već mjesec i po dana po preporuci jedne poznanice, zanima me da li je ono preporučljivo za tu bolest, jer nisam nigdje pročitala da djeluje i na tu bolest.Da li možda radim krivo?
  Hvala na odgovoru,
  Olga

  • Nije mi poznato djelovanje ulja crnog kima protic hipertireoze. Moja kčerka je imala isti problem i snizila je broj hormona na normalu samo promjenama u ishrani. Doktorica Sanja Tamburić je odredila koje namirnice treba izbjegavati, a koje koristiti. Protokol nije isti za svakoga. Potražite nutricionistu koji može odrediti šta možete jesti, a šta ne.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.