Ulje Crnog Kumina

Crni kumin je ustvari isto sto i crni kim                                                                            

Ulje crnog kumina
Nema razlike izmedju ulja crnok kumina i ulja crnog kima,

Prema tome kad cujete izraz ulje crnog kumina znajte da se radi o istom crnom ulju kima ili curekotu.
Ovo sam morao da napisem posto jednom do dva puta nedeljno pacijenti pitaju, da li da kupe ulje crnog kumina ili crnog kima.
Jednom sam cak dobio poziv u 4 ujutro sa pitanjem: “Doktore evo me u prodavnici i imaju samo ulje crnog kumina, a crni kim nigdje ne mogu da nadjem. (zivim u Kanadi pa se pacijent malo zbunio sa vremenskim zonama)

Bilo kako bilo, ulje crnog kumima ili crnog kima je ista stvar i necete pogrijesiti ako kupite bilo koje.

Kad smo vec poceli na ovoj stranici da koristimo termin ulje crnog kuninam da tako i nastavimo.

Ulje Crnog kumina je odrziva opcija za imunitet i auto-imune bolesti

Dokazano je da ulje crnog kumina pojacava imuni sistem za 72 procenta za samo cetiri sedmice! Ovo treba uzeti sa rezervom, posto nisu svi pacijenti isti i snaga imuniteta se moze izgubiti zbog vise razloga. Pogledajte nasu http://prirodnamedicina.com web stranicu gdje smo objavili dosta priloga na temu imunog sistema.

Dvije studije, obavljene 1987.godine na I.I.M.E.R. u Panama Sitiju na Floridi, verifikovale su sposobnost jacanja imuniteta koju posjeduje sjeme crnog kima. Jedna grupa volontera je dobijala gram crnog kima dva puta dnevno, a druga grupa placebo. Poslije cetiri nedjelje, sakupljeni rezultati su pokazali napredak od 72% u broju T-celija i funkcionalne aktivnosti celija kod vecine ucesnika.

Kada se govori o opsirnom terminu kao sto je ‘imunitet’, svakako treba ukljuciti i auto-imune bolesti.

Broj osoba pogodjenih bolestima auto-imunog sistema se povecava iz dana u dan. Ta stanja ukljucuju vise od 80 ozbiljnih bolesti. Neki od ovih tipova poremecaja su vrlo rijetki, a neki su postali sasvim uobicajeni, kao sto su reumatozni artritis, lupus, celijacna bolest i Kronova bolest.
Crno sjeme je sada realna opcija za tretiranje ili izljecenje osoba pogodjenih auto-imunim bolestima koje su postale jedan od vodecih uzroka smrti i invaliditeta danas.
Osim toga, crni kim lijeci i mnogo manje i mnogo vise od toga. Na listi se nalaze i kancer, dijabetes, celavost, astma i migrena, eliminacija parazita, kao i menstrualni protok krvi.

4 thoughts on “Ulje Crnog Kumina”

    • Dijete od 7 godina može uzimati jednu čajnu kašikicu dnevno na prazan stomak 15 minuta prije jela. Protiv parazita efikasno možete koristiti Ramslin kapi od dovljeg bijelog luka sremuša. 3x 10 kapi pomješano sa malo vode 20 minuta prije jela.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.